+3670 329 1182
6000 Kecskemét, Kőrösi-hegy 36.
info@legohome.hu

Lakberendezés

A lakberendezés sosem volt még ilyen egyszerű! Sokan úgy gondolják, hogy egy lakberendezési tanácsadó felfogadása csak a felsőbbrendű személyek kiváltsága és felesleges pénzkidobás. Ez egy abszolút tévhit! A legtöbb iparág olyan sajátos szakirodalommal rendelkezik, ami csak hosszú tanulás után sajátítható el, ilyen például a mérnök, villanyszerelő, generálkivitelező és a lakberendező is. Éppen ezért egy hozzáértő, profi tanácsa egyáltalán nem felesleges! Ők már rengeteg berendezett házat láttak, ezért pontosan tudják mire érdemes odafigyelni, milyen szín mivel harmonizál. Nyugi, nem fognak helyetted semmit sem kiválasztani, sok esetben inkább támaszként vannak ott, hogy meghozhasd a legjobb döntést. A téma körüljárása során pedig Chappaz Bea lakberendezési tanácsadó lesz segítségünkre.

Lakberendezés

Tehát milyen esetekben érdemes segítséget kérni lakberendezés kapcsán?

Ha felújítás vagy egy új ház berendezése előtt állsz és egy konkrét kérdésben elbizonytalanodsz, úgy gondolod, hogy a probléma megoldása érdekében beszélgetnél egy hozzáértővel (1-2 órát), akkor tanácsadásra van szükséged. 

Hogyan történik a beszélgetés? Legtöbbször élőben, a szóban forgó helység megvizsgálásával!

A helyszíni szakmai konzultáció lényege tehát az, hogy az érintett ingatlanban a lakberendező felméri a terepet, megnézi a helység elrendezését, leméri a pontos méreteket és elmondja a tanácsait, valamint személyre szóló hasznos információval látja el a megrendelőt. A megbeszélés végén pedig kérés esetén hangulat montázs készítésére is sor kerül a végeredmény megfelelő szemléltetése érdekében. Ezen az úgynevezett ,,moodboard”-on pedig többségében a bútorok, színek, kiegészítők láthatók. Persze ez nem ilyen ,,kötelezően meg kell venni lista”, hanem ez a ,,beszéltek alapján nagyjából így nézne ki a helyiség, mit gondolsz róla” tábla.

Lakberendezés

A tanácsadás azért is hasznos, mert nem mindenki rendelkezik jó képzelőerővel. Van aki nem tudja elképzelni, hogy bizonyos dolgok, hogy mutatnak együtt, mekkora méretű bútorokkal lesz zsúfolt vagy éppen üres a tér. Egyáltalán nem baj, ha te is így érzel.

Mikor tudhatod, hogy neked is lakberendezőre van szükséged?

Lakberendezés

Újdonság! – Az online lakberendezés tanácsadás  

Mikor hasznos az online kommunikáció? Ha szükséged lenne lakberendezői segítségre, azonban a koronavírus-helyzet, vagy földrajzi távolság miatt otthonodban nem tudsz engem személyesen fogadni. Vagy csak szimplán neked sokkal könnyebb és egyszerűbb, ha online történik a tanácsadás. Ilyen esetekben helyszíni fotók és az ingatlan alaprajzának segítségével történik az ötletelés. A tanácsadás online zajlik, viber, messenger, google meet felületen, videóhívás és/vagy képmegosztás segítségével.

Lakberendezési tanácsadási csomagok

(1) Legohome 60: A csomag 1 órás online lakberendezési tanácsadást tartalmaz: Adottságok és lehetőségek felmérése a online, kérdések és igények megbeszélése, lehetőségek és ötletek átnézése. Igény esetén e-mailben írásos összefoglaló küldése a megbeszélésről. A csomag ára: 20 000 Ft

(2) Legohome 120: A csomag 2 órás online lakberendezési tanácsadást tartalmaz: Adottságok és lehetőségek felmérése a online, kérdések és igények megbeszélése, lehetőségek és ötletek átnézése. Igény esetén e-mailben írásos összefoglaló küldése a megbeszélésről. A csomag ára: 35 000 Ft

(3) LegoHome 120+: A csomag 1 vagy 2 órás megbeszélést tartalmaz. Előzetesen email-ben küldött alaprajzok és fényképekek átvizsgálását is magába foglalja a csomag. Online pedig a javaslatok megvitatására kerül sor, valamint a lehetőségek, javaslatok és ötletek átbeszélésére is van lehetőség. A tanácsadás online zajlik (viber, messenger, google meet felületen, videóhívás és/vagy képmegosztás segítségével). A végeredmény hangulatmontázs segítségével kerül szemléltetésre. A csomag ára: 49 000 Ft

Lakberendezés

A további részletekről és egyéb lakberendezési szolgáltatásokról a cbinterior.hu oldalon tudsz tájékozódni Chappaz Bea segítségével.