+3670 329 1182
6000 Kecskemét, Kőrösi-hegy 36.
info@legohome.hu

Generálkivitelezés Kecskemét

Generálkivitelezés Kecskemét és környékén – előfinanszírozással, kötbér és ár-garanciával, több tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberekkel.

Miért érdemes generálkivitelezővel családi házat építtetni?

Magyarországon az elmúlt években egyre nagyobb szakember hiány alakult ki az építőiparban. Ennek eredménye, hogy a munkadíják már az egekben járnak.

Használt ingatlan vagy új ház?

Ilyen körülmények között sokan gondolkodnak inkább használt családi ház vásárlásban. A használt ingatlan a legtöbb esetben zsákbamacska. Ha fel kell újítani drágább lehet, mint egy új ingatlan. Az új-építésű családi házak viszont kimondottan a Te és családod igényeire készülnek. Tartalmazzák a legújabb technológiákat, ezáltal minimális energiaigénnyel bírnak, míg a használtak…

Generálkivitelező vagy külön-külön szakipari munkások?

Könnyen rémálommá válhat, ha külön akarsz megállapodni a tervezésre, földmunkára, kőművesmunkára, ácsmunkára stb. A szakemberek után való rohangálás évekre elveheti minden szabadidőd. Ráadásul, ha rossz szakikat választasz, nem csak a házad, de az idegeid és a pénztárcád is bánják majd.

A generálkivitelezőtől sokan azért félnek, mert azt gondolják: „A generálkivitelező zsebre teszi a jutalékát, ezért többe fog kerülni a házam”. Ebben van igazság, hiszen ingyen nem dolgozik senki.

Amivel azonban nem számolnak: A generálkivitelező 5%-os Áfával dolgozik, míg magánember 27%-os áfát fizet mind a szakembereknek mind az alapanyagokért. Továbbá a generálkivitelező mennyiségi kedvezményekkel is rendelkezik, tehát olcsóbban veszi az alapanyagokat és olcsóbban dolgoztat mint egy magánszemély.

Ezért generálkivitelezővel dolgoztatni még így is jobban megérheti, ha megfelelőt választunk.

Generálkivitelezés Kecskemét, avagy hogyan érdemes generálkivitelezőt választani?

Sok építtető követi el azt a hibát, hogy csak a generálkivitelező árszabását nézi, és gondos tanulmányozás nélkül aláírja a szerződést.

Persze, de ez bruttó vagy nettó? A következő 4 árvariáció esetén forintra pontosan ugyanannyit kell fizetni egy kulcsrakész ház felépítése után:

 Generálkivitelezés árak
1.

  380.214 Ft/m2*

  nettó ár / bruttó m2
  2.

   399.225 Ft/m2*

   bruttó ár / bruttó m2
   3.

    490.476 Ft/m2*

    nettó ár / nettó m2
    4.

     515.000 Ft/m2*

     bruttó ár / nettó m2

     Tehát egyáltalán nem mindegy, hogy a fizetendő összeg és a négyzetméter bruttó vagy nettó!

     Általában az is csak szerződéskötés után derül ki, hogy:

     Ha pedig elindul a házépítés, akkor a generálkivitelező:

     És ez nem a kivétel, hanem ez az általános gyakorlat!

     Megbízható, kiszámítható generálkivitelezés Kecskemét városában

     Ha úgy érzed, mi lehetünk a neked megfelelő generálkivitelező, írd meg az elképzeléseid!

     A szükséges tervdokumentációk beszerzésétől a kulcs átadásáig, a generálkivitelező irányítja és hangolja össze a szükséges munkafolyamatokat.

     Tervdokumentáció

     Az építési telekkel összefüggő kérdések tisztázását követően el kell készíteni a tervdokumentációkat. A weboldalunkon megtalálható jó néhány ötletadó házterv, amelyek szinte minden telekméretre ideális megoldást kínálhatnak.

     Az ötletadó háztervek az Ön családja igényeire szabhatóak. A generálkivitelezés szerves része a tervezés is. Cégünk egyik vezetője, kimondottan családi házakra specializálódott építészmérnök. A szakági tervezésekre is megvannak a területükön kiváló munkatársaink.

     Tervezés után – házépítés

     A házépítés 5 fontos elemből ál:

     (1) megbízható, szakértő munkaerő;
     (2) minőségi anyagok felhasználása;
     (3) határidők betartása;
     (4) mindkét fél számára korrekt szerződés;
     (5) árgarancia.

     Cégünk képes mind az 5 szempontnak megfelelni!

     Szakembereink több mint 20 éves építőipari tapasztalattal rendelkeznek, minőségi munkáik pedig 100%-ban leinformálhatóak.

     Ár-garancia

     Nem emelhetünk árat!

     generálkivitelezés ár-garancia

     Kötbér-garancia

     Ha késünk, mi fizetünk Neked!

     generálkivitelezés kötbér-garancia

     Előfinanszírozás

     Mindig csak utólag kell fizetned!

     generálkivitelezés előfinanszírozás

     A generálkivitelező felelősségi körébe tartozik az építkezés egésze. Ennek fontos része, hogy

     Generálkivitelezőként teljes munkaidőben foglalkoztatunk szakembereket, tehát sokkal kedvezőbb árajánlatot adhatunk az egyes részfolyamatokra (pl. villanyszerelési munkálatok, burkolás, festés stb.). Egyedi munkákra viszont a szakemberek külön-külön magasabb árat adnak. Ezeket összeadva tehát drágább lenne egy ház felépítése.

     A generálkivitelező mellett szól az is, hogy tisztában van az aktuális energetikai követelményekkel és technológiai trendekkel. Ez azért is fontos, mert számos olyan okos-megoldás létezik napjainkban, amelyek nem csak zöldebbé, fenntarthatóbbá, hanem értékállóbbá is tehetik új otthonunkat.

     Végezetül szakmai tapasztalatuk garanciális kérdéseknél is hasznosnak bizonyulhat, ami akár 10 évre bebiztosíthat minket és újdonsült otthonunkat is.