+3670 329 1182
6000 Kecskemét, Kőrösi-hegy 36.
info@legohome.hu

Rólunk

Vajda Márk vagyok, a Legohome megálmodója és egyben cégvezetője. Az elmúlt évtizedben jó pár dologgal foglalkoztam, azonban egy közös mindegyikben volt, a házak. Korábban ugyanis:

A sok különböző, de mégis összefüggő tevékenységből rájöttem, hogy mi is számomra az igazi hivatás: a házépítés. Innen pedig egyenes út vezetett a Legohome Bau Építőipari Kft. létrehozásához, amiben kamatoztathatom azt sok tapasztalatot, amit az évek folyamán gyűjtöttem.

Korábban ingatlanértékesítőként leteszteltem a város legtöbb kivitelezőjét, hogy neked már ne kelljen, és létrehoztam azt a vállalkozást, ami az első házam megépítésekor nekem is nagy segítséget jelentett volna. Nálunk nincsenek kisbetűs részek a szerződésben, és a minőségi anyagot nem csak szlogenként használjuk, hanem családi házainkban, a kivitelezésekor is. 

Az építészmérnöktől kezdve, a műszaki vezetőn át, egészen az építésvezetőig a Legohome összes szakembere azon dolgozik, hogy a házépítés folyamata végig abban a bizonyos nagy könyvben leírtaknak megfelelően valósuljon meg. Ennek a célnak az elérése érdekében remek, több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező kőművesek, ácsok, bádogosok, villanyszerelők, épületgépészek, burkolók, valamint festők segítenek minket a kivitelezésben és ennek köszönhetően nincs számunkra lehetetlen, ha házépítésről van szó.

Biztosítékként pedig a következőket kínáljuk

 

Ha úgy érzed, hogy szívesen ránk bíznád a házad építését, akkor bátran keress minket!