+3670 329 1182
6000 Kecskemét, Kőrösi-hegy 36.
info@legohome.hu

Szolgáltatások

A Legohome Bau Építőipari Kft. egy olyan generálkivitelezéssel foglalkozó vállalat, melynek szakemberei több évtizedes szakmai tapasztalattal a hátuk mögött gondoskodnak arról, hogy a tervezéstől egészen a kulcsok átadásáig a házépítés menete abban a bizonyos “nagy könyvben” leírtak szerint valósuljon meg.

Miért éri meg velünk a generálkivitelezés?

I. ELŐFINANSZÍROZÁS

Nagyon fontos, hogy előre soha nem kérünk pénzt, csak és kizárólag az elkészült munkáért kell fizetni! A házépítés összesen 8 ütemből áll, ezek lesznek majd a fizetési pillérek is.

Mit jelent az előfinanszírozás gyakorlatban?

(1) Az első és egyben elengedhetetlen lépés az, hogy leszerződünk;
(2) majd saját tőkéből megcsináljuk az I. építési ütemet (teljes építési tervdokumentáció, geodéziai felmérés, alapozás szerelőbetonig);
(3) amikor elkészültünk, akkor kiállítjuk a nevedre az I.-es építési ütemről szóló számlát;
(4) eztán a műszaki ellenőröd vagy Te, leellenőrzöd a munkánkat, hogy megfelelő-e;
(5) ha pedig mindent rendben találtál, akkor elutalod nekünk az I.-es építési ütemről szóló számla összegét.

…és így fogunk eljárni mind a VIII. építési ütemben.

Amennyiben banki hitelt szeretnél felvenni a házad építéséhez, akkor az ütemezés kicsit eltérhet. Többféle konstrukciót vehetsz igénybe (egyik például, hogy az építési telek képezi a teljes önerőt), ami során az I.-es és II.-es építési ütemet előre el kell készítenünk, vagy olyan is lehet, hogy a számlázást megelőzi egy banki értékbecslés. Ezekhez helyzetekhez viszont maximálisan alkalmazkodunk!

Az előfinanszírozás tehát azt is jelenti, hogy nem fordulhat elő olyan, hogy a kivitelező felmarkolja a pénzt előre, majd eltűnik, mivel mindig az adott, már elkészült munkafolyamatért kell fizetned (kivéve, ha a szerződéses áron felül valami extra igényed lenne). Sőt, még az a lehetőség is fennáll számodra, hogy addig nem fizetsz ki minket, amíg nem vagy teljesen elégedett a munkánkkal.

előfinanszírozás

Milyen ütemek vannak egy házépítés során?

II. ÁR-GARANCIA

Ez azt jelenti, hogy a szerződött áron semmilyen indokból nem fogunk változtatni! Egyetlen egy tényező van, ami ez alól kivételt képez: ha a házépítés számunkra veszteségesen alakul, akkor az ár annyiban módosul(hat), hogy fedezze a nélkülözhetetlen kiadásokat, azaz, hogy meglegyen az önköltségünk. De ne aggódj, eddigi munkásságunk alatt ilyen esetre még sosem volt példa!

Ár-garancia

Hogyan tudjuk garantálni Neked az ár-garanciát?

(1) A legfontosabb, hogy mindezt írásos szerződésben vállaljuk!
(2) A telephelyünkön mindig van legalább 10-20 házra elegendő építőanyag (pl.: zsalukő, vas, tégla, áthidalók). Ráadásul, a szerződéskötés után azonnal megvásároljuk a Te házadhoz specifikusan szükséges anyagokat is (pl.: tető, cserép, hőszivattyú, nyílászárók). Többek között ez az egyik előnye annak, ha egy olyan cég építi a házadat, mint mi, akik rendelkeznek megfelelő mennyiségű tőkével.
(3) Több saját alkalmazottunk is van (kőművesek, ablak beépítők, festők), akikkel legalább 1 évre vonatkozik a szerződésünk, természetesen előre rögzített árakkal. Így emiatt sem kell majd aggódnod!

Ezekkel a lépésekkel pedig nem csak Te, hanem Mi is be vagyunk biztosítva az árakat illetően.

III. KÖTBÉR-GARANCIA

Mit jelent nálunk a kötbér-garancia? Azt, hogy amennyiben egy ház nem épül fel 12 hónap alatt, akkor kárpótlásra számíthatsz tőlünk! Ez számszerűsítve napi 10.000 forintot jelent! Itt is fontos kiemelni, hogy ilyenre soha nem volt szükség korábban, mivel az általunk épített házak jóval a határidő előtt készülnek el, ami általában 6-8-10 hónapot jelent. 

Természetesen vannak olyan nem várt tényezők, amik lassíthatják a folyamatot, ilyen például az időjárás, a szakipari munkák összecsúszása vagy éppen az alapanyagok beszerzésének nehézsége. Ezek azonban a megfelelő terv elkészítésével kiküszöbölhetőek!

kötbér-garancia

Mit értünk “megfelelő terv” alatt?

(1) Telephelyünkön mindig 10-20 házra elegendő építőanyag van (pl.: zsalukő, vas, tégla, áthidalók).
(2) Ráadásul már szerződéskötéskor berendeljük a Te házadhoz specifikusan szükséges építőanyagokat és gépeket is (pl.: tető, cserép, hőszivattyú, nyílászárók).
(3) Cégünk vezetője több, mint 10 éves informatikai tapasztalattal rendelkezik. Az ott megszerzett tudását pedig a mai napig hasznosítjuk. A házépítéssel járó több száz munkafolyamat tervezése, átlátása, valamint koordinálása ezáltal egyáltalán nem okoz gondot.