+3670 329 1182
6000 Kecskemét, Kőrösi-hegy 36.
info@legohome.hu

Kötbér-garancia

Mit jelent nálunk a kötbér-garancia? Azt, hogy amennyiben egy ház nem épül fel 12 hónap alatt, akkor kárpótlásra számíthatsz tőlünk! Ez számszerűsítve napi 10.000 forintot jelent! Itt is fontos kiemelni, hogy ilyenre soha nem volt szükség korábban, mivel az általunk épített házak jóval a határidő előtt készülnek el, ami általában 6-8-10 hónapot jelent. 

Természetesen vannak olyan nem várt tényezők, amik lassíthatják a folyamatot, ilyen például az időjárás, a szakipari munkák összecsúszása vagy éppen az alapanyagok beszerzésének nehézsége. Ezek azonban a megfelelő terv elkészítésével kiküszöbölhetőek!

kötbér-garancia

Mit értünk “megfelelő terv” alatt?

(1) Telephelyünkön mindig 10-20 házra elegendő építőanyag van (pl.: zsalukő, vas, tégla, áthidalók).
(2) Ráadásul már szerződéskötéskor berendeljük a Te házadhoz specifikusan szükséges építőanyagokat és gépeket is (pl.: tető, cserép, hőszivattyú, nyílászárók).
(3) Cégünk vezetője több, mint 10 éves informatikai tapasztalattal rendelkezik. Az ott megszerzett tudását pedig a mai napig hasznosítjuk. A házépítéssel járó több száz munkafolyamat tervezése, átlátása, valamint koordinálása ezáltal egyáltalán nem okoz gondot.

 

« Tovább az ÁR-GARANCIA konstrukciónkra

Tovább az ELŐFINANSZÍROZÁSI konstrukciónkra »